Avokadolu Tuzlu Kraker

Sağlıklı atıştırmalık arayanlar için avokadolu tuzlu kraker tarifi

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Avokadoyu bir çatal yardımıyla püre haline getirin. Bir kaba yulaf ezmesini, tam buğday ununu, zeytinyağını, limon suyunu, tuzu ve baharatları ekleyin. Üzerine avokado püresini katıp yoğurun.

  • 2

    Ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlayın ve hafifçe bastırarak şekil verin. Pişirme kağıdı serili fırın tepsisine dizin. Üzerlerine kabak çekirdeği, susam ve çörek otu serpiştirin. Hafifçe bastırarak yapışmasını sağlayın.

  • 3

    Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15-20 dakika, kenarları kızarana kadar pişirin. 5-10 dakika dinlendirip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.