Beşamel sos için bir tencereye tereyağını alın. Kısık ateşte eritip, unu ekleyerek hafifçe kavurun. Rengi değişmeye başlayınca sütü ilave ederek 1-2 dakika karıştırın. Tuz, karabiber ve arzuya göre muskat rendesini ekleyin. Kaşar peyniri rendesini katarak bir çırpma teli ile muhallebi kıvamına gelene kadar çırpın.
Hamur için tezgahı hafifçe unlayın. Milföy hamurlarını iki sıra halinde üçer kare olacak şekilde yan yana ve kenarları hafif üst üste gelecek şekilde dizin. Uçlarından birleştirin. Merdane ya da oklava yardımı ile çok inceltmeden hafifçe açarak birbirine yapıştırın. Büyük bir dikdörtgen hamur elde edeceksiniz. Bu hamuru pişirme kağıdı serdiğiniz fırın tepsisine, kenarlardan hafif sarkacak şekilde yerleştirin. Hamurun fazlalık kenarlarını içe doğru katlayıp şekil verin. Hamurun orta kısmına çatal ile delikler açın. Bu işlem hamurun tabanının kabarmasını engelleyecek.
Milföyün ortasına beşamel sosu yayın. Üzerine rendelenmiş eski kaşar peyniri serpin. Boylamasına ortadan ikiye böldüğünüz kuşkonmazları yan yana paralel şekilde dizin.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.