Yaban Mersinli Kek

Yaban Mersinli Kek

Doğal ve taze. Her dilimde lezzetli yaban mersinli kek tarifimiz...

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Yumurta ve toz şekeri derin bir kapta iyice çırpın. Eritilmiş ve soğutulmuş margarin ile suyu ekleyip, tekrar çırpın. Un, kabartma tozu ve vanilya ekleyip, karıştırın.
  • 2
    28 cm çapında kelepçeli kek kalıbına boşaltın ve üzerine yaban mersini serpin. Önceden ısıtılmış 160 derece fırında 50- 55 dakika pişirin. Ilındıktan sonra servis tabağına alın ve dilimleyerek servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...