Taze Baharatlı Kek

Taptaze baharatlarla aromalanan bu yumuşacık kek, çay saatlerine hem ferah hem de farklı bir lezzet katıyor.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
İlk olarak sıvıları karıştırın. Daha sonra kalan malzemeyi ilave edin. Daha sonra kuru malzemeyi ve kıyılmış yeşillikleri ekleyin. İyice karıştırın.
-
2
Yağlanmış porsiyonluk kalıplara, üzerlerinden birer parmak boşluk kalacak şekilde pay edin.
-
3
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 35 dakika pişirin. Kürdan testi yapın.
-
4
Üzerini avokado püresi, labne peyniri, kekik ve kuru domatesle süsleyip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL