Limonlu Kek
 
                                                Ferahlık veren limon aromasıyla yumuşacık dokuyu buluşturan bu kek, çay saatlerinin vazgeçilmez tatlısı olacak.
Malzemeler
Yapılışı
- 
                    1
                    Yumurtaların aklarını ve sarılarını ayırın. Akları tuzla birlikte mikserde çırparak kar haline getirin.
- 
                    2
                    Üzerine 1 su bardağı toz şeker ekleyip, yeniden çırpın. Ayrı bir yerde sarıları da mikserde çırpıp kalan 1 su bardağı toz şekerle yeniden çırpın. Ak ve sarıları karıştırın.
- 
                    3
                    Mikserin hızını azaltıp, kalan malzemeyi ekleyin. Orta boy ve yağlanmış kek kalıbına alın. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında kontrol ederek pişirin. Dilimleyip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
                ve Daha Fazlası ...
            
            
                ABONE OL
                
            
            
         
                             
                                     
                                     
                                    