Tarçınlı 14 Şubat Keki
Tarçınlı 14 şubat keki, sofralarınıza lezzet katacak bir tarif.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Çukur bir kabın içinde yumurtaları iyice çırpın. Ardından toz şekeri ekleyin ve yumurta beyazlaşana kadar çırpın. Süt ve ayçiçek yağı ekleyip çırpmaya devam edin.
-
2
Un, kabartma tozu, vanilya ve tarçını ekleyip tekrar çırpın. En son cevizi ekleyin. Karışımı yağladığınız kek kalıbına dökün. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında 40 dakika pişirin.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL