Tarçınlı 14 Şubat Keki

ORTA 6 KİŞİLİK

Tarçınlı 14 şubat keki, sofralarınıza lezzet katacak bir tarif.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Çukur bir kabın içinde yumurtaları iyice çırpın. Ardından toz şekeri ekleyin ve yumurta beyazlaşana kadar çırpın. Süt ve ayçiçek yağı ekleyip çırpmaya devam edin.
  • 2
    Un, kabartma tozu, vanilya ve tarçını ekleyip tekrar çırpın. En son cevizi ekleyin. Karışımı yağladığınız kek kalıbına dökün. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında 40 dakika pişirin.
    AŞÇININ NOTU
    Üzerine çok hafif pudra şekeri serperekte servis edebilirsiniz.

Sofra’da Bu Ay

  • Evde Sıcacık Yılbaşı
  • Hindistan Cevizli Kış Tatlıları
  • Ete ve Balığa Narenciye Dokunuşu
ve Daha Fazlası ...