Tarçınlı 14 Şubat Keki

Tarçınlı 14 şubat keki, sofralarınıza lezzet katacak bir tarif.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Çukur bir kabın içinde yumurtaları iyice çırpın. Ardından toz şekeri ekleyin ve yumurta beyazlaşana kadar çırpın. Süt ve ayçiçek yağı ekleyip çırpmaya devam edin.
  • 2
    Un, kabartma tozu, vanilya ve tarçını ekleyip tekrar çırpın. En son cevizi ekleyin. Karışımı yağladığınız kek kalıbına dökün. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında 40 dakika pişirin.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...