Tahinli Kek

Geleneksel tat modern dokunuş. Lezzetli kek tarifimiz...
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Yumurtalar ve toz şekeri iyice çırpın. Yoğurt, un, karbonat, margarin ve 4-5 yemek kaşığı tahini ekleyin. Malzemeler özleşene dek karıştırın. Hamuru yağlanmış kek kalıbına boşaltın. Kalan tahini hamurun üzerine dökün.
-
2
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında, arada kontrol ederek pişirin. (Pişip pişmediğini kontrol etmek için keke kürdan batırın, temiz çıkıyorsa pişmiş demektir). Ilık olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL