Mandalinalı Kek

taptaze madalina ve kek'in muhteşem birleşimiyle lezzetli mandalinalı kek tarifimiz...

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Yumurta ve toz şekeri çırpın. Mandalina suyu, hindistan cevizi, yoğurt ve eritilmiş yağı ilave edip karıştırın. Ayrı bir kapta un, vanilin ve kabartma tozunu iyice karıştırıp, daha önce hazırladığınız yumurtalı karışıma ekleyin. Muffin kalıplarını veya küçük güveç kaplarını margarin ile yağlayın. Karışımı bu kaplara boşaltıp fırın tepsisine yerleştirin.
  • 2
    Önceden ısıtılmış 180 derece fırında yarım saat pişirin. Soğuyunca üzerini istediğiniz şekilde süsleyerek servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.