Mandalinalı Kek
taptaze madalina ve kek'in muhteşem birleşimiyle lezzetli mandalinalı kek tarifimiz...
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Yumurta ve toz şekeri çırpın. Mandalina suyu, hindistan cevizi, yoğurt ve eritilmiş yağı ilave edip karıştırın. Ayrı bir kapta un, vanilin ve kabartma tozunu iyice karıştırıp, daha önce hazırladığınız yumurtalı karışıma ekleyin. Muffin kalıplarını veya küçük güveç kaplarını margarin ile yağlayın. Karışımı bu kaplara boşaltıp fırın tepsisine yerleştirin.
- 2
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında yarım saat pişirin. Soğuyunca üzerini istediğiniz şekilde süsleyerek servis yapın. - 2
Sofra’da Bu Ay
- Evde Sıcacık Yılbaşı
- Hindistan Cevizli Kış Tatlıları
- Ete ve Balığa Narenciye Dokunuşu
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL