Yumurtaları derin bir kaba kırın. Üzerine toz şeker ekleyip çırpın. Süt, ayçiçek yağı ve un ilave edip, boza kıvamına gelene kadar çırpmaya devam edin. Karışım boza kıvamına gelince kestane, rendelenmiş portakal kabuğu, ceviz ve antep fıstığı'nın yarısını ekleyip, karıştırın.
Vanilya, kabartma tozu ve limon suyunu katıp karıştırdıktan sonra kalan kestane, rendelenmiş portakal kabuğu, ceviz, antep fıstığı ile havucu ilave edin.
Tüm malzemeyi şöyle bir karıştırdıktan sonra yağlanmış kek kalıbına boşaltın ve önceden ısıtılmış 170 derece fırında 35 dakika pişirin. Dilediğiniz şekilde süsleyip, ılık olarak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.