Kayısılı Kek Dilimleri
Kayısılı kek dilimleri, ferahlatıcı ve lezzetli bir kek tarifi.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Tereyağı ve çikolatayı ısıya dayanıklı cam bir kaseye alıp benmari usulü eritin. Yumurta ve toz şekeri mikserleyin. Un, kabartma tozu, badem ve eriyen tereyağı ve çikolatayı sırayla şekerli yumurtaya ekleyin.
-
2
Kayısıları bölüp çekirdeklerini çıkartın. 23 cm'lik kalıbı yağlayın. Kayısıları kalıbın dibine sıralayın. Üzerine hamuru boşaltın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 40- 45 dakika kadar pişirin.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL