Ispanaklı Kek

Ispanaklı kek, sofralarınıza renk katacak bir tarif.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Toz şeker ve yumurtayı çırpın. kabartma tozu, robottan geçirilmiş ıspanak, ayçiçek yağı ve aldığı kadar un ekleyin. Çırparak, yağlanmış kek kalıbına dökün.
  • 2
    Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30-40 dakika, kabarana dek pişirin. Üzerindeki tarife göre hazırlanmış krem şanti ile keki süsleyip buzdolabında soğutun. Birkaç saat sonra dilimleyerek servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İlham Veren Konuklarla Aynı Sofra'da
  • Geçmişten Geleceğe Gastronomi
  • Zeynep Dinç'le Yaş Günü Özel: Kutlama Tatlıları
ve Daha Fazlası ...