Keki hazırlamak için 3 yemek kaşığı tereyağı ve çikolatayı benmari usulü eritin. İçine 2 yemek kaşığı un, 4 adet yumurta, 1.5 yemek kaşığı toz şeker ve 2 yemek kaşığı kırık kestane şekerini ekleyip karıştırın. Yağlanmış küçük kalıplara bu malzemeyi eşit miktarda paylaştırın. Buzdolabında 1 gün süreyle dinlendirin.
Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 8 dakika pişirin. Parfe için krema ve jelatin hariç bütün malzemeleri bir tencerede karıştırın. Ocakta bir taşım kaynatıp soğutun. Jelatini çok az sıcak suda eritin.
Kremayı blender da çırparak kabartın. Bu işlemin ardından tüm malzemeyi iyice karıştırıp kalıplara dökün ve buzlukta bir süre dondurun. Sıcak keki servis tabağına alıp parfey'le birlikte servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.