Hindistancevizli Kek

Hindistan cevizinin kekle birleşimi lezzetli kek tarifimiz...
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Yumurta ve toz şekeri mikserle boza kıvamı alana kadar çırpın. Unu ve vanilyayı ilave ederek tahta kaşıkla karıştırın. 30x30 cm'lik yağlanmış kalıba dökün. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında 45-50 dakika pişirip, soğumaya bırakın.
-
2
Sos malzemesini karıştırın. Pişen kekin üzerine yayın. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında, kek sosunu çekene kadar pişirin. İstediğiniz şekilde süsleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- 2025 Trendi Swicy Lezzetler
- Selin Kutucular'la Sofra'ya Özel
- Düşük Karbonhidrat Yüksek Lezzet Menüler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL