Çikolatalı ve Vişneli Kek

Çikolatanın yoğunluğu ve vişnenin tazeliği ile mükemmel uyum. Çikolatalı ve vişneli kek tarifimiz...
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Yumurtaları şekerle birlikte bir kaba alıp mikserle çırpın. Margarini eritip soğutun ve sütle birlikte şekerli karışıma ekleyin. Çırpmaya devam edin. Elenmiş un ve kabartma tozunu ekleyip çırpma işlemini tamamlayın.
-
2
Kek karışımını küçük kağıt kalıpların yarısını dolduracak şekilde paylaştırın. Üzerlerine 3-4 adet dondurulmuş vişne koyun. Vişnelerin üzerine de damla çikolata serpin. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında pişirin. Soğutup servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL