Yumurtalı ve Kuru Etli Çıtır Lavaş

Kahvaltı için hemen yapabileceğiniz bir tarif arıyorsanız, Yumurtalı ve Kuru Etli Çıtır Lavaş tarifini mutlaka deneyin.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Yumurtaları kasede kırıp karabiber ve tuz ekleyin. Çatalla hafifçe çırpın. Tereyağını tavada eritip çırpılmış yumurtayı ve küçük parçalar şeklinde kesilmiş kuru eti ilave edin.

  • 2

    Hızlıca karıştırıp pişirin. Lavaş ekmeklerini tezgaha yayın. Yarılarına gelecek şekilde yumurtayı paylaştırın. Diğer yarısını üzerine kapatıp hafifçe yağlanmış tavaya alın.

  • 3

    2-3 dakika boyunca ısıtıp diğer tarafını çevirin. Hafifçe kızardıktan sonra tekrar ikiye katlayıp servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İlham Veren Konuklarla Aynı Sofra'da
  • Geçmişten Geleceğe Gastronomi
  • Zeynep Dinç'le Yaş Günü Özel: Kutlama Tatlıları
ve Daha Fazlası ...