UNUN üzerine tuz ekleyin. Yoğurdu ve suyu yavaş yavaş una katın. Düzgün bir hamur elde edin. Üzerine nemli bir bez örtün ve 1 saat dinlendirin. Hamuru bezelere ayırın. Yemek tabağı büyüklüğünde yufkalar açın. Yapışmaz yüzeyli tavayı kızdırın ve açtığınız yufkaları önlü arkalı pişirin. Bir tarafı pişince çevirin. Sıcakken tereyağı
sürün. Peynir ya da reçelle servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.