Tofu için bir kasede soya sosu, şeker, mirin, toz zencefil, isli kırmızıbiber ve zeytinyağını karıştırın. Küp doğranmış tofuyu bu sosa ekleyip 1 saat bekletin.
Ispanağı iyice yıkayın. İri parçalar halinde doğrayın. Geniş bir tavada 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile soteleyin. Tuz ve karabiber ekleyerek karıştırın.
Sotelenmiş ıspanağı, ızgara bal kabağını, sotelenmiş kabağı ve tofuyu geniş bir kaseye alın. Üzerine ince dilimlenmiş incir, Meksika biberi, avokadoyu ve bebek turpu ilave edin. Susam serpiştirin. Mikro filizlerle süsleyerek servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.