Avokadolu Yulaflı Doyurucu Kase

Güne zinde başlamak isteyenler için: Kremamsı avokado ezmesiyle buluşan yumuşacık poşe yumurta, ekmek üzerinde enfes bir kahvaltı keyfi!
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Yulaf ezmesini süt ve chia tohumuyla karıştırıp bir gece buzdolabında bekletin. Hazırladığınız lapayı bir kaseye alın.
-
2
Bir tavaya 1-2 damla zeytinyağı damlatıp, yumurtayı kırarak 3-4 dakika pişirin ve kaseye ekleyin. Yarım ay şeklinde dilimlenmiş avokado ve taze fesleğen yapraklarını da ilave edin. Üzerlerine susam ve keten tohumu serpiştirip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL