Zeytinli Tagliatelle

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    MAKARNAYI yeterli miktarda su vebulyon ile istediğiniz kıvamda pişirin. Çok pişmemesine özen gösterirseniz çok daha lezzetli olacaktır. Ayrı bir yerde zeytinyağı, ince rendelenmiş soğan ve yarım kavanoz doğranmış zeytini kısık ateşte kavurun. Makarna piştiğinde süzgece alın ve kısa süre soğuk suyun altında tutup yine tencereye koyun. Kısık ateşte ısıtırken, kremayı ekleyin ve karıştırın. Daha sonra tavadaki zeytinli sosu ilave edin. Servis yaparken tabakların üzerine bir miktar kaşar peyniri ekleyin.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...