yufkaları tezgaha üst üste dizin. bir yanda tahin, toz şeker (bir yemek kasığı ayırarak;) fındık ezmesini ve cevizi karıştırın. eritilmiş tera yağını önce en üstteki yufkaya elinizle az az yayın. hemen üstüne tahinli karışımı sürün rulo şeklinde sarın ve tepsiye gül şekline getirerek yerleştirin. ardından her kata aynı işlemi uygulayarak ilk gül şeklindeki yufkanın etrafına dolarak büyük bir yuvarlak elde edin. kalan karışımı da üstüne yayarak file badem ile süsleyip. 160 derecede önceden ısıtılmış fırında 20-25 dakika üstü kızarana kadar pişirin . sıcak sıcak ikram edin...
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.