Pulbiber ve Naneli Mantı Makarna

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Kıyma ve rendelenmiş soğanı bir kaba alın. Soğanı tuz ile hafif ovarak öldürün. Ardından maydanoz, tuz ve karabiberi de ekleyerek karıştırın ve mantı içini hazırlayın. Mantı makarnaların içini bu karışımla doldurun ve kaynar suyun içine atın. 1 çorba kaşığı tereyağında salça, yarım kaşık kırmızı pul biber ve naneyi karıştırıp, sos yapın. Bu sosu kaynayan mantıya ilave edin. Yumuşayana kadar pişirin ve servis tabağına alın. Üzerine yoğurt koyun. Arzu ederseniz, kalan tereyağında kırmızı pul biber ve naneyi yakıp, üzerine gezdirin.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...