Patlıcanlı Balıklı Penne

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Penne'yi kaynar suda 10 dakika haşlayıp, suyunu süzün. Bu arada balığı küpler halinde kesin. Patlıcanları da küp şeklinde kesip, zeytinyağında kızartın. Dövülmüş sarmısakları 2 çorba kaşığı zeytinyağında pembeleştirin. Balık etini, ikiye kesilmiş kiraz domatesleri, kızartılmış patlıcanları, fesleğeni ve naneyi ilave edin. Birkaç dakika sonra kabuğu soyulmuş ve küp doğranmış domatesi ekleyin. Suyunu çekene dek pişirin. Suyunu iyice çektikten sonra penne'yi ilave edin. Harmanlayıp, servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...