Kefirli Ravioli

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    UNU geniş bir kaba alıp, ortasını havuz gibi açın. Kefir, yumurta, süt ve tuz ekleyip, yumuşak kıvamlı bir hamur elde edene dek yoğurun. Oda sıcaklığında 15 dakika dinlendirin. Hamuru merdane yardımıyla mantı hamuru kalınlığında açın. Su bardağının ağzı ile yuvarlaklar çıkarın. Harç için kıyılmış ıspanak, peynir, karabiber ve tuzu karıştırın. Bir adet hamuru düz bir zemine yerleştirin. Harçtan bir çorba kaşığı alıp, hamurun bir kenarına koyun. Diğer kenarı üzerine kapatın. Hamur ve harç bitene dek işlemi tekrarlayın. Ravioli'yi kaynayan tuzlu suya atın. Hamurlar suyun üzerine çıkmaya başladığında süzgeç yardımıyla servis tabağına alın. Üzerine kızdırılmış tereyağı gezdirip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.