Hamur için kaymak, margarin, toz şeker, sıvı yağ, yumurta akı ve mayayı yoğurma kabına alın. Yumuşak bir hamur elde edene kadar un ilave edip, tüm malzemeyi yoğurun. Hazırladığınız hamuru 5-10 dakika dinlendirin. İçi için rendelenmiş beyaz peynir ve kıyılmış maydanozu karıştırın. Dinlenen hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparın. Bir parçayı avucunuzun içinde yuvarlak şekil vererek açın. Ortasına peynirli iç harçtan 1 tatlı kaşığı koyun. Kapatıp yuvarlak şekil verin. Diğer hamur parçalarını da aynı şekilde hazırlayın ve yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizin. Üzerlerine yumurta sarısı sürün. Önceden ısıtılmış 190 derece fırında 35-40 dakika pişirin.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.