Zeytinli Mısır Ekmeği
                                                Zeytinlerin tuzlu ve aromatik tadı ile mısırın hafif tatlı dokusu, bu ekmeği eşsiz kılar. Çıtır dış yüzeyi ve yumuşak iç dokusuyla, hem kahvaltılarda hem de atıştırmalıklarda harika bir seçimdir.
Malzemeler
Yapılışı
- 
                    1
                    Hamur yoğurma kabına yoğurt, yumurta, eritilmiş margarin, yarım çay bardağı fındık, sirke ve kabartma tozunu koyun. İyice karıştırın. Un, mısır unu ve çekirdekleri çıkarılmış zeytinleri ekleyin.
 - 
                    2
                    Koyu kek kıvamında bir karışım yapın. Yağlanmış tepsiye yayın. Üzerine ılık su sürün ve kalan fındığı serpin. 200 derece fırında üzeri hafifçe kahverengileşene kadar pişirin.
 
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
 - Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
 - İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
 
                ve Daha Fazlası ...
            
            
                ABONE OL