Pazıların saplarını ayıklayıp yapraklarını kaynar suda 1-2 dakika haşlayın. Kaynar sudan alıp buzlu suya aktarın. Soğuduktan sonra iyice süzüp ince kıyın veya mutfak robotunda püre haline getirin.
Yumurtaların akını ve sarısını ayırın. Sarılarına krem peynir ekleyip pürüzsüz bir kıvam alana kadar çırpın. Karışımı ikiye bölüp yarısını zerdeçal ile kalan yarısını da 1 yemek kaşığı mısır unu ve pazı ile karıştırın.
Yumurta aklarına karbonat ve tuz ekleyip köpük haline gelene kadar çırpın. Çırptığınız yumurta aklarını 2'ye bölüp, pazılı ve zerdeçallı karışıma eşit pay edin.
Yumurta aklarını söndürmeden her iki karışımı da nazikçe karıştırın. Pişirme kağıdı serdiğiniz 2 adet tepsiye, çorba kaşığı veya daha büyük porsiyonlar istiyorsanız kepçe yardımıyla karışımları geniş aralıklarla dökün.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.