Zeytinyağını tencereye alıp, eti ilave edin ve rengi dönene dek kavurun. Temizlenmiş arpacık soğan ve 3 dal irice doğranmış taze sarmısak ekleyip bir iki çevirin. Su ilave edip, tencerenin kapağını kapatın ve kısık ateşte et yumuşayana dek pişirin. Yıkanıp kurulanmış kabuklu taze patates, zencefil, muskat, kimyon ve tuz ekleyip patates yumuşayana dek pişirin. Servis tabaklarına alıp, üzerilerine kıyılmış 1 dal sarımsağı serpiştirin ve servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.