Soğan Kebabı Ve Garnitürlü Pilav

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Eti, kısık ateşte bıraktığı suyu çekinceye kadar pişirin. Teflon tavada soğanları tereyağında pembeleştirin. Soğanları etin üzerine ilave edin. Salçayı da ekleyip, 1-2 kez çevirin. Üzerini geçecek kadar su ilave edin. Etsuyu tabletini, tuz, pul biber ve limon tuzunu ekleyin. Kapağını kapatıp, kısık ateşte etler suyunu çekene dek pişirin. Diğer taraftan garnitürlü pilavı hazırlayın. Pişen soğanlı kebabı garnitürlü pilavla birlikte servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...