Sebzeli Bonfile Sarması

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    BONFİLEYİ döverek inceltin. Havuç, kırmızı biber, sarı biber ve kabağı jülyen doğrayın. Kaynar suda 5-10 dakika haşlayın. Kekik, fesleğen, maydanoz ve zeytinyağını ilave edin. Sebze karışımını bonfileye yerleştirip, sarın. Izgarada pişirin. Patates püresi için, patatesi ezin. Kaşar peyniri, dövülmüş sarmısak ve sütle karıştırın. Bonfileyi üçe bölün. Servis tabağına alın. Yanında patates püresi ile servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...