Sebzeli Kuzu Gerdan Haşlama

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    KUZU gerdanı iyice yıkadıktan sonra tencereye alın. Üzerini geçecek kadar su ekleyip, yarı yarıya yumuşayana kadar pişirin. Kereviz, patates ve havucun kabuklarını soyun. İri küpler şeklinde doğrayıp, kereviz sapıyla birlikte tencereye ilave edin. Sarmısak, dörde bölünmüş soğan, çubuk tarçın, karanfil, tuz ve karabiberi ekleyin. Suyu azalmışsa 1 çay bardağı sıcak su ekleyin. Daha sonra sebzeler ve et iyice yumuşayana kadar pişirin. Çubuk tarçını tencereden alın ve sıcak olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Zeynep Dinç'ten Limonlu Tarifler
  • Ramazan'ın Baş Tacı Çorbalar
  • Şef Bahtiyar Büyükduman'dan Sıra Dışı Tabaklar
ve Daha Fazlası ...