Püreli Kebap
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Düdüklü tencerede etinizin bütün malzemelerini koyarak bir süre kavurun daha sonra üzerini geçecek kadar su koyup ağzını kapatın yaklaşık yarım saat sonra kontrol edin etiniz suyunu çektiğinde kıvamlı bir görünüm aldığında altını kapatın.Daha sonra haşladığınız patatesleri bir kapta tereyağı tuz ve sütle ezin,bu aşamada mutfak robotuda kullanabilirsiniz,en son pürenizi servis tabağına alarak üzerine eti sosuyla birlikte ilave edin
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL