ETİ kuşbaşından biraz daha iri doğrayıp yıkayın. 2 su bardağı suyla haşlayıp kenara alın. Tereyağını bir tencereye alıp ince kıyılmış soğanları sote edin. Salça ve eti ilave edin. Birkaç dakika daha sote ettikten sonra, üzerine 2 su bardağı daha su ekleyin. Tuzunu ayarlayıp 20-25 dakika orta ateşte pişmeye bırakın. Diğer tarafta patlıcan ve biberleri 5 cm uzunluğunda doğrayın. Patlıcanların acısını almak için tuzlu suda bekletin. Süzüp kuruladıktan sonra sıvıyağda kızartın. Ardından biberleri de kızartıp kenara alın. Eti güveçlere paylaştırın. Üzerine kekik ve karabiber serpin. Kızarmış patlıcan ve biberleri ekleyip maydanoz serpin. En üste halka doğradığınız domatesleri yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15 dakika pişirip servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.