Kış Türlüsü

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    TENCEREYE sıvıyağı alıp, üzerine etleri ekleyelim. Etler suyunu bırakıp, çekene dek kavuralım. 1 Patatesleri soyalım. 2 Soğanı küp doğrayalım. 3 Soğanı ve dilimlenmiş havucu pişmekte olan etlere ekleyerek, 2 dakika daha kavuralım. Etlerin üzerine 2 parmak aşacak kadar sıcak su ilave edelim. Etleri, hafifçe yumuşayana dek pişirelim. Sonra küp doğranmış patatesleri, kerevizleri ve bezelyeleri ekleyip, tuzunu ve karabiberini ayarlayalım. Kısık ateşte etler ve sebzeler yumuşayana dek pişirelim.

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...