Eti bol suda yumuşayana kadar haşlayın. Suyunu süzüp bir kenara alın. Bir kasede portakal suyu, safran ve
balzamik sirkeyi karıştırıp 1-2 saat bekletin. Bir tencereye aldığınız zeytinyağında soğanı kavurun.
Sarmısak, tuz, karabiber ve karanfili ekleyip kavurmaya devam edin. Haşlanmış eti, et suyunu ve kayısıları
ilave ederek kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin. Bu karışımı bir fırın kabına alıp, üzerine kimyon serpin. Hazırladığınız safranlı sosu üzerine döküp, önceden ısıtılmış 175 derece fırında, 25-30 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.