Karnabaharlı ve Brokolili Et Sote

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    ETİ geniş bir tabağa alın. Üzerine pulbiber ve sarmısağı ekleyip kenara alın. Limon kabuklarının beyaz kısmını çıkarıp ince şeritler halinde doğrayın ve onları da kenara alın. Karnabahar ve brokolileri çiçeklerine ayırıp kaynamakta olan tuzlu suya atın. 1 dakika haşlayıp süzün ve soğuk sudan geçirin. 1 çorba kaşığı sıvıyağı tavaya koyup, karnabahar ve brokolileri 2 dakika sote edin. Sebzeleri tavadan alıp kalan sıvıyağı tavaya ekleyin. Yağ kızınca etleri kızartın. Sebzeleri üzerine ekleyip et suyunu koyun. Küçük bir kapta suyla açtığınız mısır nişastasını ve ince şeritler halinde doğradığınız limon kabuklarının yarısını üzerine ilave edin. Tuzunu ayarlayıp 5 dakika daha sote edin. Sebzeleri ve eti servis tabağına alın. Tavada kalan sosu yarı yarıya azalana kadar pişirip yemeğin üzerine gezdirin. Kalan limon kabuklarını üzerine serperek servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.