Hurma Kebabı
Malzemeler
Yapılışı
-
1
ÖNCELİKLE kuzu sosu hazırlayın. Bunun için kemikleri sudan geçirip yağlı kağıt serilmiş bir fırın tepsisine koyun. Soğan ve havucu temizleyip iri parçalar halinde doğrayın ve tepsiye ekleyin. Maydanoz saplarını ilave edin. Önceden ısıtılmış 250 derece fırında 20 dakika pişirin. Daha sonra bir tencereye aktarıp üzerine salçayı ekleyin. Karıştırarak 5 dakika kavurun ve üzerini geçecek kadar sıcak su ilave edin. Ağır ateşte 2 saat pişirip süzdükten sonrasosu kenara alın.
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL