Füme Et Carpaccıo
KOLAY
1 KİŞİLİK
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Füme sığır eti dilimlerini servis tabağına, etlerin ortasında boşluk bırakarak yerleştirin. Yeşilliğe limon suyu ekleyip, tabağın ortasına yerleştirin. Kavrulmuş dolmalık fıstık, kurutulmuş kiraz domates ve pesto sosla süsleyerek servis yapın.AŞÇININ NOTUPesto sosu hazır olarak alabileceğiniz gibi, evde kendiniz de hazırlayabilirsiniz. Bunun için yarım demet fesleğeni, 2 diş ince kıyılmış sarmısak, 1 çorba kaşığı dolmalık fıstık, 1 kahve fincanı sıvıyağ ve tuzu robottan geçirin. Daha sonra tahta bir kaşıkla ezerek, pürüzsüz bir kıvama getirin.
Sofra’da Bu Ay
- Evde Sıcacık Yılbaşı
- Hindistan Cevizli Kış Tatlıları
- Ete ve Balığa Narenciye Dokunuşu
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL