Ev Usulü Tandır
Malzemeler
Yapılışı
-
1
TÜM malzemeyi karıştırın. Kuzu kolunun her tarafına gelecek şekilde sürün. Büyük yapışmaz yüzeyli bir tavayı kızdırın. Kuzu parçalarını tavada kızartın. Güzel bir renk alana kadar, yakmadan kızartma işlemine devam edin. Kızarttığınız parçaları büyük bir tencereye alın. Üzerine çıkacak kadar kaynar su koyun. Tencerenin kapağını kapatın. Ateşin altını kısın. Kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin. Servis tabağına çıkartın. Tencerenin dibine süzülen yağı üzerine gezdirin. Kekik, pulbiber ve dereotuyla süsleyin
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL