Erik Soslu Oğlak
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Oğlak etinin içine dilimlenmiş portakal ve çubuk tarçın yerleştirin. Tuzlayıp, karabiberini ayarlayın. Pişirme torbasına alıp, ağzını kapatın. Çatalla torbanın üzerine birkaç delik açın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 6 saat pişirin. Sos için su, çekirdekleri çıkarılmış erik, karanfil ve esmer şekeri koyulaşana dek kısık ateşte pişirin. Oğlağı fırından alıp, çubuk tarçını çıkarın. Üzerine sos gezdirip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Bağ Bozumu Sofrası
- Bağışıklık Dostu Mevsim Menüleri
- Konuk Şef Can Aras'la Sofraya Özel
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL