Bitter Çikolata Soslu Bonfile
Malzemeler
Yapılışı
-
1
BONFİLELERE karabiber serpin. Geniş bir tavaya aldığınız sıvıyağda önlü arkalı kızartın. Tuz serpip kenaraalın. Kremayı küçük bir kaba alıp ısıtın. İçine küçük parçalara bölünmüş çikolatayı ekleyip eritin. Üzerine tereyağı ve çok ince kıyılmış kereviz yaprakları, tuz ve karabiber ekleyin. Birkaç dakika daha pişirip ocaktan alın. Bonfile dilimlerini servis tabağına alın. Üzerine çikolatalı sos gezdirin. Kiraz domatesle süsleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL