Kalpli Kanepeler

Kalpli Kanepeler

Misafirleriniz için yapabileceğiniz lezzetli kanepe tarifi...

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Bir kapta beyaz peynir ve rendelenmiş kaşar peynirini karıştırın. Üzerine baharatları, kıyılmış maydanozu ve yumurtayı ilave edip tekrar karıştırın.
  • 2
    Tost ekmeklerini kalp şeklinde kesin. Üzerlerine, hazırladığınız peynirli harçtan pay ederek sürün. Domates dilimleriyle süsleyip, ekmekleri yağlanmış fırın tepsisine dizin.
  • 3
    Önceden ısıtılmış 180 derece fırında, üzeri kızarana dek 10 dakika kadar pişirin. Sıcak veya ılık servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...