Kabaklı Ekmekler

Yumuşacık ve besleyici bir tat! Taze kabakların rendelenip hamura karıştırıldığı bu ekmekler, hafif ve nemli dokusuyla damakları şımartıyor.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kabağı rendeleyip, suyunu sıkın ve bir kaba alın. İçine ufalanmış peynir, çırpılmış yumurta, kıyılmış,maydanoz, dereotu, tuz, karabiber ve pul biber ilave edip iyice karıştırın.
-
2
Kabaklı karışımı ekmeklerin üzerine tepeleme pay edip, zeytinyağı gezdirin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL