Ekmek dilimlerini fırın tepsisine yerleştirin ve her iki tarafını da hafifçe zeytinyağı ile fırçalayın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 8-10 dakika pişirin.
Halka dilimlenmiş kabakları bir kapta 1-2 yemek kaşığı zeytinyağı, 2 adet ezilmiş sarımsak, tuz ve karabiber ile harmanlayın. Izgara tavasında veya
normal tavada kabakları her iki tarafı da hafifçe kızarana kadar pişirin.
Fırından çıkardığınız ekmek dilimlerinin üzerine kalan 1 adet sarımsağı iyice sürün. Pişmiş kabak dilimlerini yerleştirin. Üzerine beyaz peynir veya ricotta ekleyin. Taze roka ve isterseniz fesleğen veya nane yapraklarıyla süsleyin. Soğuk olarak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.