Ispanaklı Ekmekler

Bu doyurucu ve besleyici ekmekler, hem hafif hem de lezzetli bir atıştırmalık olarak masanızı süsleyecek. İster kahvaltıda, ister çay saatinde… Ispanaklı ekmeklerin her lokmasında doğallığı hissedin!
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Yemeklik doğranmış soğanı zeytinyağında kavurun. Kıyılmış ıspanak ekleyip, tuz ve karabiberini ayarlayın. Ispanak hafif kavrulunca ocaktan alın. Tost ekmeklerinin üzerine birer yemek kaşığı ıspanaklı harç yayıp, kaşar peyniri serpiştirin. Pul biber ekleyip, önceden ısıtılmış 170 derece fırında kaşar peyniri eriyene dek pişirin. Sıcak veya ılık olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL