Ispanaklı Ekmekler

Bu doyurucu ve besleyici ekmekler, hem hafif hem de lezzetli bir atıştırmalık olarak masanızı süsleyecek. İster kahvaltıda, ister çay saatinde… Ispanaklı ekmeklerin her lokmasında doğallığı hissedin!
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Yemeklik doğranmış soğanı zeytinyağında kavurun. Kıyılmış ıspanak ekleyip, tuz ve karabiberini ayarlayın. Ispanak hafif kavrulunca ocaktan alın. Tost ekmeklerinin üzerine birer yemek kaşığı ıspanaklı harç yayıp, kaşar peyniri serpiştirin. Pul biber ekleyip, önceden ısıtılmış 170 derece fırında kaşar peyniri eriyene dek pişirin. Sıcak veya ılık olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL