Hellim Izgara
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Biberlerin çekirdeklerini çıkarın, arka tarafındaki sivri kısmını kesin ve Grilliant ile 4. seviyede kesilip katlanacak kıvama gelene kadar hafifçe pişirin. Tuzunu aldığınız peyniri iyice kurulayın, dört parçaya bölün ve üzerine biraz taze karabiber serpin ve Grilliant ile 4. seviyede pişirin. Her bir biberin içine birer adet peynir ve defne yaprağı koyarak sarın. Servis tabağına aldığınız biberlerin üzerini fıstık ve nane yapraklarıyla süsleyerek servis edin.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL