Çavdar Unlu Ekmek

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    PATATESLERİ haşlayın ve ılındıktan sonra kabuklarını soyup rendeleyin. Yaş mayayı bir kaba alıp su, tozşeker ve tuz ekleyin. Karıştırarak eritin ve 15 dakika bekletin. Çavdar unu ve buğday ununu yoğurma kabına alıp, karıştırın. Ortasını havuz şeklinde açın. Patates ve erimiş mayayı sıvıyağla iyice yoğurun. Üzerine nemli bir bez örtüp 1 saat dinlendirin. Yeniden yoğurupyağlanmış bir tepsiye alın ve üzerini düzeltin. 30 dakika daha dinlendirip, önceden ısıtılmış 190 derece fırında 35-40 dakika pişirin.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.