Yoğurtlu Dondurma

Evde dondurma yapmak için tek gereken yoğurt! Nasıl mı?
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Çileklerin saplarını temizleyip yıkayın. Suyunu süzdürüp blenderden geçirin ve kenara alın. Yoğurt ve toz şekeri geniş bir kaba alıp iyice çırpın. Üzerine çilek, limon suyu ve vanilya ekleyip karıştırın. Karışımı çok derin olmayan bir kaba alın. Derin dondurucuda bir gece bekletin. Dondurma kaşığı yardımıyla toplar çıkarıp kuplara alın. Üzerine antep fıstığı serperek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL