Yoğurtlu Dondurma

Evde dondurma yapmak için tek gereken yoğurt! Nasıl mı?
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Çileklerin saplarını temizleyip yıkayın. Suyunu süzdürüp blenderden geçirin ve kenara alın. Yoğurt ve toz şekeri geniş bir kaba alıp iyice çırpın. Üzerine çilek, limon suyu ve vanilya ekleyip karıştırın. Karışımı çok derin olmayan bir kaba alın. Derin dondurucuda bir gece bekletin. Dondurma kaşığı yardımıyla toplar çıkarıp kuplara alın. Üzerine antep fıstığı serperek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL