Yer Fıstığı Ezmeli ve Çikolatalı Vegan Kornet

Yer Fıstığı Ezmeli ve Çikolatalı Vegan Kornet

Tatlıya bitkisel bir dokunuş: Yer fıstığı ezmesi ve çikolatanın mükemmel uyumuyla hazırlanan vegan kornet hem serinletici hem de vicdan rahatlatan bir kaçamak!

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Yer fıstığı, muz, Hindistan cevizi yağı, kakao yağı, agave şurubu, espresso ve çikolata parçacıklarını bir doğrayıcının içine koyup, pürüzsüz olana kadar çekin. Hazırladığınız karışımı bir kaba alıp, derin dondurucuya kaldırın.
  • 2
    Karışım donmaya başladığında 15 dakika arayla, kaşık yardımıyla bir defa karıştırın. Her karıştırma sonrasında yeniden dondurucuya koyun. Bu karıştırma işlemini 2-3 defa tekrarlayın.
  • 3
    Karışım tamamen donduktan sonra dondurma kaşığıyla alıp, kornetlerin üzerine koyun. Dilediğiniz kuru yemiş kırıkları ve soslarla servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...