Muzlu Yoğurtlu Dondurma
Yaz sıcaklarında serinletecek bir tarifimiz var! Evdeki malzemelerle yapabileceğiniz muzlu, yoğurtlu dondurma tarifi.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Muzları küçük dilimleyin ve mutfak robotuna alın. Süzme yoğurt ve yoğunlaştırılmış süt ilave edip homojen bir kıvam alana kadar çekin.
-
2
Tamamen karışıp püre haline gelince geniş bir saklama kabına alın. Üzerine rendelenmiş çikolatayı serpiştirip derin dondurucuya kaldırın ve en az 4-5 saat dinlendirin.
-
3
Servisten 15 dakika önce çıkarıp hafifçe yumuşamasını sağlayın. Servis kuplarına alıp badem ve dilediğiniz meyvelerle beraber servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL